online geld verdien methode: Dropshipping

Producten via dropshipping online verkopen

Dropshipping is een term waarmee met duidt op het verkopen van producten en of diensten van derden. Een dropshipper stelt goederen van zijn leverancier te koop, zonder een voorraad in stock te hebben. Wanneer iemand een bestelling plaatst, stuurt de dropshipper deze bestelling door naar zijn leverancier. De leverancier van de dropshipper verzorgt dan de verzending naar de eindklant, onder de verpakking van de dropshipper. De eindklant ziet dus niet dat de goederen niet door de dropshipper, maar door diens leverancier, verzonden werden. De dropshipper stelt zelf een factuur op voor de klant en kiest zelf aan welke prijs te verkopen. De prijs die jij kreeg voor de verkoop van het artikel, is groter dan het bedrag dat je zelf bij je leverancier betaald hebt voor de aankoop van dat artikel. Het verschil is dan je winst.

Bij dropshipping is het financieel risico dat je neemt gering omdat je zelf geen stock hoeft aan te leggen. Je hoeft enkel te investeren in een webshop, maar je kan natuurlijk ook de artikels die je via je leverancier kan krijgen via eBay of andere kanalen aanbieden.

Op zoek naar een lijst van groothandelaren en leveranciers die werken via dropship methode?
Hieronder enkel Belgische, Nederlandse en bekende Internationale dropship leveranciers.

Dropshipping is een methode om online geld te verdienen die een stapje verder gaat dan affiliatiemarketing of partnerprogramma's. Wanneer je hiermee begint, is het vaak de bedoeling om meer dan 2000€ en een beetje per jaar bij te verdienen en dan start je best als zelfstandige in bij- of hoofdberoep. Omdat je als dropshipper best als zelfstandige van start gaat, ga ik op deze site niet verder in op deze "geld verdien methode".

Wil je alsnog meer over dropshipping te weten komen en wat het allemaal inhoudt, kan je op Google zeker meer hierover vinden. Vond je dit een interessant artikel? Dan magje hieronder zeker een reactie achterlaten!

categorie: