Affiliatieplatformen

Nu je website, blog of Social Media account zo goed als klaar is en je waarschijnlijk al enkele teksten geschreven hebt, is het tijd om je bij een of meerdere affiliatienetwerken aan te melden als publisher en geld te gaan verdienen. Indien je tegen nu nog niet weet wat een affiliatienetwerk is, dan kan je deze pagina terecht: (wat is affiatiemarketing).

Annmelden bij affiliatienetwerken is een belangrijke stap want zonder een affiliatie link, zal bij een doorverwijzing nergens geregistreerd worden dat jij de klant aanbracht en zal het aanbrengen van een klant en dus een mogelijke verkoop geen commissie opleveren!

Hieronder een overzicht van de Affiliatie netwerken waar ik als publisher ben aangesloten en mijn advertenties afhaal:

Persoonlijk vind ik TradeTracker.be het gemakkelijkst in gebruik. Tradetracker heeft een overzichtelijk platform van waaruit je snel campagnes van adverteerders en hun promotiematerialen kan terugvinden. Dit affiliatienetwerk heeft bovendien ook veel adverteerders in zijn portefeuille!

Op de tweede plaats staat bij mij Zanox. Via dit netwerk verdien ik momenteel het meest, maar dat is ook logisch want je kan via dit netwerk advertenties van populaire adverteerders zoals onder andere Zalando, Center Parcs en 3Suisses ophalen en hiermee dan per aangeleverde klant of verkoop commissie op te verdienen.

Bij Daisycon het ik ook een account en verdien ik ook wat geld, maar ik vind het platform niet zo handig in gebruik en daarom gebruik ik niet veel advertenties van adverteerders via Daisycon. Bij Daisycon verdien ik het best met adverteerders zoals Grand Games.

Paypro
Paypro is interessant omdat er hoge commissies te rapen vallen. Vaak tot 50€ per aangebrachte klant! Paypro bevat vooral producten zoals ebooks en meestal van adverteerders die hun producten via one pagers -een soort sales page- aanbieden.

Google Adsense is de bekende reclame tool van Google waarmee je geld kan verdienen ahv reclame advertenties

Populaire webwinkels waar ik veel commissie met verdien door er reclame voor te maken en klanten aan te brengen zijn webwinkels zoals Zalando, 3Suisses, Bol.com, en vele anderen. De meeste aanbieders zijn aangesloten bij een affiliatienetwerk, sommige aanbieders doen het zelf, zoals Bol.com via het Bol.com partnerprogramma.

volgende stap:traffic building

categorie: