Overzicht van mogelijkheden om geld bij te verdienen

Mag je als particulier zomaar geld bij verdienen en moet je dit aangeven?
Iemand die naar het oud ijzer gaat met oud ijzer en daar geld voor krijgt, hoeft ook niet aan te geven op zijn belastingsaangifte. Voor geld dat je als particulier online verdiend, is dat ook zo. Al is het wel zo dat dat bedrag begrensd is. Verdien je meer, dan moet je als zelfstandige beginnen in hoofd- of bijberoep.

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van eenvoudige manieren om geld bij te verdienen zonder als zelfstandige in bij- of hoofdberoep te starten (van zodra je meer dan 2000€ per jaar verdient is het echter wel aangewezen om in bijberoep van start te gaan). Ik heb het opgesplitst in offline geld verdienen en online geld verdienen.

Offline geld verdienen

Als het gaat over manieren om als particulier geld bij te verdienen denken de meesten waarschijnlijk aan zaken die niets met het internet te maken hebben. En dat is logisch, want er zijn ondenkbaar veel mogelijkheden. Hieronder heb ik een overzicht geplaatst van de meest denkbare en populaire methodes om offline geld te verdienen!

Online geld verdienen

Je kan als particulier ook via het internet geld verdienen! Je hoeft zelfs geen technische computerkennis te hebben of eigen producten om te verkopen. Om online geld bij te verdienen heb je maar 2 zaken nodig en dat zijn een computer met internetverbinding en een kanaal om je doelgroep te bereiken. Een kanaal kan een eigen website zijn, maar je kan evengoed ook je facebook fanpagina,Twitter of ander Social Media account gebruiken als kanaal om online geld te gaan verdienen. Hieronder kan je populaire mogelijkheden bekijken waarmee je als particulier online kan geld verdienen. Bij elke methode toon ik ook hoe ik het toepas!

De methode waarmee ik het meeste verdien is via affiliatiemarketing (lees hier wat affiliatiemarketing betekent). Via deze website kan je leren om zelf ook via het internet geld te verdienen. Gewoon om jou te helpen, heb ik al mijn kennis samengebundeld en op deze website geplaatst zodat jij dit zelf ook kan toepassen. Geïnteresseerd in een extra inkomen? Overloop dan het gratis stappenplan of kies meteen voor een betalende online cursus met begeleiding, pas het zelf toe en begin te verdienen!