Geldzaken

Affiliatieplatformen

Nu je website, blog of Social Media account zo goed als klaar is en je waarschijnlijk al enkele teksten geschreven hebt, is het tijd om je bij een of meerdere affiliatienetwerken aan te melden als publisher en geld te gaan verdienen. Indien je tegen nu nog niet weet wat een affiliatienetwerk is, dan kan je deze pagina terecht: (wat is affiatiemarketing).

Kies een medium om je boodschap te verspreiden

In deze stap van het stappenplan tot een extra inkomen kies je een medium via welke je je doelpubliek wenst te bereiken. Je kan je reclamegerichte teksten verspreiden via je eigen website, Facebook, Youtube, Twitter of gelijk welk ander Social Media account dat je bezit, al raad ik je wel aan ook een eigen website te beginnen als je via het internet echt geld wil gaan verdienen.

online geld verdien methode: affiliatie marketing

Bij Affiliatiemarketing verdien je geld door op je website of social media account reclamebanners of tekstlinks te plaatsen die doorlinken naar andere websites. De publisher ontvangt dan per gerealiseerde verkoop via die links een commissie. Lees hier meer en ontdek ook welke affiliatieplatformen mij het meeste opbrengen!

Hennep: een vergeten grondstof

Hennep Sativae L.

Hennep is economisch gezien een interessante plant, onder andere omdat hennep op zowat elke grond kan worden geteeld, zonder nood aan extra meststoffen en met een geringe hoeveelheid water.

De vezels in de stengels van de plant kunnen gebruikt worden voor de productie van papier, textiel, bouwmaterialen enzovoort. De zaden maken deel uit van een gezonde voeding want ze zitten vol eiwitten en bevatten olie die rijk is aan essentiële vetzuren.

GIS Deskundige bij VMM

Morgen, 02 juli 2012 kan ik bij de Vlaamse Milieumaatschappij aan de slag als GIS-Deskundige voor de dienst Gegevensbeheer Saneringsinfrastructuur van de afdeling Ecologisch Toezicht, team Ontsluiting Rioleringsdatabank met standplaats Aalst.